Teraz
+1°
Główna
Najnowsze
Logowanie
06:00
09:00
+2°
Bieszczady mogłyby być rajem dla smakoszy. Dlaczego jeszcze nie są?
Smaki Bieszczadów. Proziaki, z czym to się je?
Restauracja „Wilczy Kęs” w Krzywym koło Cisnej
Wędzonki z Wetliny Pensjonat słynie z tradycyjnie wędzonych wędlin i domowych konfitur. Od lat gościom podawano pochodzące z własnej, niedużej wędzarni: szynkę, schab, karkówkę, żeberka, piersi indycze i kurze, słoninę i boczek. (...)
Ekologiczne sery z Bukowca Wpis uzyskał ser podpuszczkowy z nutą leśną. Jest to produkt Bożeny Wisły z Gospodarstwo Agro Eko Turystyczno-Edukacyjnego. Gospodarstwo położone jest we wsi Bukowiec u podnóża Korbani, w dolinie rzeki Solinka. To stąd pochodzą sery produkowane z mleka od krów rasy (...)
Gdzie zjeść - Wilcza Jama
Gdzie zjeść - Oberża Zakapior
Gdzie zjeść - Stanica Kresowa Chreptiów
Gdzie zjeść - Karczma we Młynie
Gdzie zjeść - Chata Wędrowca
Gdzie Zjeść - Karczma Hotelu Carptia
Gdzie zjeść - Zajazd Pod Caryńską
Gdzie zjeść - Jędrulowa Chata
Gdzie zjeść - Restauracja "Pod Żaglami"
Gdzie zjeść - Gościniec Dębowa Gazdówka
Gdzie zjeść - Zagroda Magija
Smaki Bieszczadu - Hreczanyki
Młodzi z Komańczy czytają z pasją!
Komańcza tworzy rejestr grobów weteranów
Jak się ubrać w Bieszczady zimą?
Cerkiew z ruin ocalona. Dzięki jednemu człowiekowi