Sery produkowane tradycyjną domową metodą uzyskały już szereg nagród i wyróżnień lokalnych, wojewódzkich i krajowych. Wytwarzane są tu na miejscu sery podpuszczkowe z czarnuszką, z kozieradką, z pieprzem czerwonym czy zielonym. Pyszne są także te ze śliwką, papryką, orzechami czy czysty obsypany czubrycą zieloną.
Można tu także kupić sery wędzone i dojrzewające pozostające na długo w pamięci smakoszy.
Gospodarstwa zaprasza na warsztaty serowarskie, a także prowadzi na miejscu sprzedaż swoich produktów.
Zagroda w Bukowcu nr 73, można też kontaktować się telefonicznie +48 697 761 807.
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.