Zacierki:
- jajko
- 2/3 szklanki mąki
- szczypta soli
Zupa:
- 2 litry wody
- kawałek wędzonki
- włoszczyzna
- kilka ziemniaków
- 1/2 litra mleka
- skwarki
Podawać z natką pietruszki i skwarkami.
Asia Paś
Opublikowano: Aktualizacja:
Autor: Saga
Przeczytaj również:
Podawać z natką pietruszki i skwarkami.
Asia Paś
Polecane artykuły:
ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.
Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.