reklama

Wykorzystanie ziół w tradycyjnej kuchni karpackiej

Opublikowano:
Autor:

Wykorzystanie ziół w tradycyjnej kuchni karpackiej - Zdjęcie główne

Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

WiadomościStowarzyszenie LGD "Dorzecze Wisłoka" zaprasza na warsztaty
reklama

Warsztaty odbędą się 19 października w Gospodzie Karpackiej w Zarszynie w godzinach 8.00 - 16.00

 


 

Program warsztatów obejmuje:

 Dzikie rosliny jadalne z Podkarpacia

 Zasady zbierania i przetwarzania ziół

 Prezentacja roślin "spontanicznych"

 Dzikie rośliny jako przyprawy

 Dzikie rośliny na pesto

reklama

 Dzikie rośliny do serów i nalewek

 Domowy ocet

 Domowe fermentowane herbaty

 

Zapisy na warsztaty pod numerem 13 46 700 75

 

reklama
Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

reklama